Mbyllen 3 klasa dhe 1 shkollë. Infektime në nxënës, mësimi po zhvillohet online

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:26

Mbyllen 3 klasa dhe 1 shkollë. Infektime në nxënës, mësimi po zhvillohet online

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:26

Koronavirusi shfaqet sërish brenda shkollave. Infektimi I disa nxënësve në institucionet arsimore është shoqëruar me mbylljen e klasave ku kanë dalë rastet pozitive. Burime nga Ministra e Arsimit bëjnë të ditur për A2 CNN se ka 2 klasa në gjimnazin “Ismail Qemali” në Tiranë, një në shkollën e Memaliajit si edhe shkolla e Borshit me klasa kolektive, janë mbyllur për shkak të infektimit të disa nxënësve.

Mbyllen 3 klasa dhe 1 shkollë. Infektime në nxënës, mësimi po zhvillohet online

Publikuar më: 8/11/2021, ora 15:26

Koronavirusi shfaqet sërish brenda shkollave. Infektimi I disa nxënësve në institucionet arsimore është shoqëruar me mbylljen e klasave ku kanë dalë rastet pozitive. Burime nga Ministra e Arsimit bëjnë të ditur për A2 CNN se ka 2 klasa në gjimnazin “Ismail Qemali” në Tiranë, një në shkollën e Memaliajit si edhe shkolla e Borshit me klasa kolektive, janë mbyllur për shkak të infektimit të disa nxënësve.