Mbyllen kazinotë, qytetarët: Të ishte bërë më parë – A2

Mbyllen kazinotë, qytetarët: Të ishte bërë më parë

Qytetarët kanë përshëndetur mbylljen e lojërave të fatit nga qeveria. Madje, ata e kanë konsideruar të vonuar këtë nismë. Paratë do të shkojnë për konsum e jo më për bixhoz.

“Është bërë shumë mirë, madje me vonesë, duhet të ishte bërë edhe më parë”, shotë një zonjë në kryeqytet.

Ky është argumenti që shkon ne favor të qeverisë për mbylljen e industrisë miliona eurosh në Shqipëri. “Shqiptarët ishin duke harxhuar lekët në to, i pari unë”, shprehet një qytetar. “Është shumë mirë për familjet”.

Nga 1 janari, të gjitha pikat e basteve, lotove dhe aktiviteve të ngjashme janë mbyllur. Ligji parashikon që aktivitetin ta vijojnë vetëm kazinotë në hotelet me 5 yje.

  • LAJMI I FUNDIT | Kryeministri Edi Rama mban fjalën në Kongresin e Partisë Socialiste
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Detyra jonë e parë, të marrim 800 000 vota për mandatin e tretë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Mandati i tretë na duhet për të çuar vendin në nivel tjetër
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Falë nesh, Shqipëria është e respektuar nga lidershipi evropian
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Nga 1 janari, paga minimale do të jetë 30 000 lekë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Njerëzit nuk e ngatërrojnë Skënderbeun me besëlidhësit e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ne jemi Champions League, konkurrenca është Besëlidhja e dytë
  • LAJMI I FUNDIT | Rama: Vetë ne jemi kundërshtari më i rrezikshëm i Partisë Socialiste