Mbyllen shtëpitë e fëmijës, birësim e kujdestari me nxitim për të forcuar familjen. Reagime në Vlorë

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:56

Mbyllen shtëpitë e fëmijës, birësim e kujdestari me nxitim për të forcuar familjen. Reagime në Vlorë

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:56

Në një kohë kur rastet e dhunimit, abuzimit dhe vrasjes së të miturve po trondisin vendin, autoritetet kanë urdhëruar mbylljen e Shtëpive të Fëmijës deri në fund të dhjetorit. Në kuadër të një projekti për fuqizimin e familjes, po tentohet me nxitim birësimi i fëmijëve, ose kthimi te familjet biologjike nga ku kanë ardhur me trauma dhe ngjarje të rënda.

Mbyllen shtëpitë e fëmijës, birësim e kujdestari me nxitim për të forcuar familjen. Reagime në Vlorë

Publikuar më: 17/11/2021, ora 15:56

Në një kohë kur rastet e dhunimit, abuzimit dhe vrasjes së të miturve po trondisin vendin, autoritetet kanë urdhëruar mbylljen e Shtëpive të Fëmijës deri në fund të dhjetorit. Në kuadër të një projekti për fuqizimin e familjes, po tentohet me nxitim birësimi i fëmijëve, ose kthimi te familjet biologjike nga ku kanë ardhur me trauma dhe ngjarje të rënda.