Mbyllen te ne, hapen në BE, nxënësit mësojnë shqip në Gjermaninë veriore

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:39

Mbyllen te ne, hapen në BE, nxënësit mësojnë shqip në Gjermaninë veriore

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:39

Autoritetet gjermane kanë lejuar dhe njohur zyrtarisht mësimin e gjuhës shqipe, te nxënësve që vijnë nga familje shqiptare dhe atyre të republikës së Kosovës. A2 ka vizituar një nga këto klasa në Gjermaninë veriore, ku nxënësit mësojnë dhe njihen me gjuhen dhe zakonet e shqiptarëve.

Mbyllen te ne, hapen në BE, nxënësit mësojnë shqip në Gjermaninë veriore

Përditësuar më: 23/11/2021, ora 15:39

Autoritetet gjermane kanë lejuar dhe njohur zyrtarisht mësimin e gjuhës shqipe, te nxënësve që vijnë nga familje shqiptare dhe atyre të republikës së Kosovës. A2 ka vizituar një nga këto klasa në Gjermaninë veriore, ku nxënësit mësojnë dhe njihen me gjuhen dhe zakonet e shqiptarëve.