Mbyllen votimet në Kosovë, përqindje e ulët dhe rrezik i Vetëvendosjes në disa komuna

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 23:29

Mbyllen votimet në Kosovë, përqindje e ulët dhe rrezik i Vetëvendosjes në disa komuna

Përditësuar më: 14/11/2021, ora 23:29

Gazetari Xhevahir Qardaku nga Prishtina jep detajet e para pas mbylljes së votimeve për zgjedhjet vendore në Kosovë.