Mbyllet aplikimet për universitet, cilat janë degët e kërkuara dhe vendet bosh?

Publikuar më: 16/9/2022, ora 10:20

Mbyllet aplikimet për universitet, cilat janë degët e kërkuara dhe vendet bosh?

Publikuar më: 16/9/2022, ora 10:20

Drejtori i rrjetit akademik shqiptar, Arjan Xhelaj, ka folur në Ditari në A2 CNN se çfarë ndodh pas fazës së parë të aplikimeve.

Mbyllet aplikimet për universitet, cilat janë degët e kërkuara dhe vendet bosh?

Publikuar më: 16/9/2022, ora 10:20

Drejtori i rrjetit akademik shqiptar, Arjan Xhelaj, ka folur në Ditari në A2 CNN se çfarë ndodh pas fazës së parë të aplikimeve.