Mbyllet greva e urisë, kërkesat e të dënuarve përjetë në Peqin do të shqyrtohen brenda tre muajve

Publikuar më: 13/11/2021, ora 12:23

Mbyllet greva e urisë, kërkesat e të dënuarve përjetë në Peqin do të shqyrtohen brenda tre muajve

Publikuar më: 13/11/2021, ora 12:23

E nisur që prej datës 5 nëntor të burgosurit përjetë në Peqin mbyllën grevën e urisë pasi gjetën gjuhën e përbashkët me drejtorinë e përgjithshme të burgjeve dhe avokatin e popullit.

Mbyllet greva e urisë, kërkesat e të dënuarve përjetë në Peqin do të shqyrtohen brenda tre muajve

Publikuar më: 13/11/2021, ora 12:23

E nisur që prej datës 5 nëntor të burgosurit përjetë në Peqin mbyllën grevën e urisë pasi gjetën gjuhën e përbashkët me drejtorinë e përgjithshme të burgjeve dhe avokatin e popullit.