Mbyllet Samiti i Ballkanit Perëndimor, Rama: BE-ja nuk i liroi dot pengjet e Bullgarisë

Publikuar më: 23/6/2022, ora 19:56

Mbyllet Samiti i Ballkanit Perëndimor, Rama: BE-ja nuk i liroi dot pengjet e Bullgarisë

Publikuar më: 23/6/2022, ora 19:56

Ka përfunduar pa një vendim pozitiv për nisjen e negociatave, takimi mes krerëve të shteteve të BE-së dhe atyre të Ballkanit Perëndimor në Bruksel. “Samiti BE/Ballkan Perëndimor përfundoi pas shumë fjalësh të mira e lëvdatash në adresën tonë, por BE-ja nuk i liroi dot pengjet e Bullgarisë”, shkroi Kryeministri Rama në një postim në Facebook.

Mbyllet Samiti i Ballkanit Perëndimor, Rama: BE-ja nuk i liroi dot pengjet e Bullgarisë

Publikuar më: 23/6/2022, ora 19:56

Ka përfunduar pa një vendim pozitiv për nisjen e negociatave, takimi mes krerëve të shteteve të BE-së dhe atyre të Ballkanit Perëndimor në Bruksel. “Samiti BE/Ballkan Perëndimor përfundoi pas shumë fjalësh të mira e lëvdatash në adresën tonë, por BE-ja nuk i liroi dot pengjet e Bullgarisë”, shkroi Kryeministri Rama në një postim në Facebook.