Mbyllet samiti i G20, marrëveshje për klimën, mungojnë angazhimet e forta

Publikuar më: 1/11/2021, ora 13:24

Mbyllet samiti i G20, marrëveshje për klimën, mungojnë angazhimet e forta

Publikuar më: 1/11/2021, ora 13:24

Udhëheqësit e ekonomive më të mëdha në botë, u dakordësuan se vendet duhet të ndërmarrin veprime të rëndësishme dhe të efektshme për të ruajtur rritjen e temperaturës globale në 1.5 gradë celsius, por përballen me kritika për faktin se ofruan shumë pak angazhime konkrete për arritjet e këtij objektivi.

Mbyllet samiti i G20, marrëveshje për klimën, mungojnë angazhimet e forta

Publikuar më: 1/11/2021, ora 13:24

Udhëheqësit e ekonomive më të mëdha në botë, u dakordësuan se vendet duhet të ndërmarrin veprime të rëndësishme dhe të efektshme për të ruajtur rritjen e temperaturës globale në 1.5 gradë celsius, por përballen me kritika për faktin se ofruan shumë pak angazhime konkrete për arritjet e këtij objektivi.