Mbyllet samiti i G7, liderët: Shtojmë sanksionet për Moskën, tavan mbi çmimin e naftës ruse

Publikuar më: 28/6/2022, ora 20:45

Mbyllet samiti i G7, liderët: Shtojmë sanksionet për Moskën, tavan mbi çmimin e naftës ruse

Publikuar më: 28/6/2022, ora 20:45

Samiti i vendeve të G7-s në Alpet Bavareze u mbyll me zotimin për të rritur kostot ekonomike dhe politike ndaj presidentit Putin dhe regjimit të tij. Liderët botërorë thanë se Putin nuk duhet dhe nuk mund ta fitojë luftën ndërsa shpalosën planet për një tavan në çmimin e naftës ruse.

Mbyllet samiti i G7, liderët: Shtojmë sanksionet për Moskën, tavan mbi çmimin e naftës ruse

Publikuar më: 28/6/2022, ora 20:45

Samiti i vendeve të G7-s në Alpet Bavareze u mbyll me zotimin për të rritur kostot ekonomike dhe politike ndaj presidentit Putin dhe regjimit të tij. Liderët botërorë thanë se Putin nuk duhet dhe nuk mund ta fitojë luftën ndërsa shpalosën planet për një tavan në çmimin e naftës ruse.