Mbyllet samiti i NATO-s, konfirmohet roli historik, Rusia sfidë kryesore

Takimin e zhvilluar në Uashington me rastin e 70-vjetorit të NATO-s, ministrat e Jashtëm, e mbyllën më një deklaratë ku shprehën unitetin, rikonfirmonin rolin e aleancës si më e forta në histori dhe radhisnin sfidat e shumta të sigurisë.

Shkarkoni aplikacionin e A2