Mbyllja e degëve, dekani Sabri Laçi tregon zgjidhjen si duhet të shmanget

Publikuar më: 12/9/2023, ora 20:07

Mbyllja e degëve, dekani Sabri Laçi tregon zgjidhjen si duhet të shmanget

Publikuar më: 12/9/2023, ora 20:07

Dekani i Fakultetit të Historisë dhe Gjeografisë, Sabri Laçi ishte i ftuar në A2 CNN ku foli në lidhje me procesin e regjistrimit të studentëve në universitete dhe problematikat e hasura.

Mbyllja e degëve, dekani Sabri Laçi tregon zgjidhjen si duhet të shmanget

Publikuar më: 12/9/2023, ora 20:07

Dekani i Fakultetit të Historisë dhe Gjeografisë, Sabri Laçi ishte i ftuar në A2 CNN ku foli në lidhje me procesin e regjistrimit të studentëve në universitete dhe problematikat e hasura.