Mbyllja e shkollave, OECD: Ndikime të mëdha në ekonomi

Shkëputja nga shkolla si pasojë e pandemisë së Covid-19 mund të rezultojë me një rënie prej 1,5 përqind të prodhimit ekonomik global për të gjithë pjesën tjetër të shekullit, paralajmëron Organizata për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik.