McAllister në Tiranë: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë plotësuar kushtet për negociatat

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:29

McAllister në Tiranë: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë plotësuar kushtet për negociatat

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:29

Shqipëria dhe Maqedonia Veriut kanë plotësuar kushtet për hapjen e negociatave. Kështu ka deklaruar kreu i Komitetit për Punën e Jashtme në Parlamentin Europian, David McAllister, në një konferencë për mediat nga Europa House në Tiranë.

McAllister në Tiranë: Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut kanë plotësuar kushtet për negociatat

Publikuar më: 24/5/2022, ora 16:29

Shqipëria dhe Maqedonia Veriut kanë plotësuar kushtet për hapjen e negociatave. Kështu ka deklaruar kreu i Komitetit për Punën e Jashtme në Parlamentin Europian, David McAllister, në një konferencë për mediat nga Europa House në Tiranë.