McAllister: Zgjedhjet janë të mira kur partitë marrin pjesë – A2

McAllister: Zgjedhjet janë të mira kur partitë marrin pjesë

Ish-negociatori i krizës politike, David McAllister, në një intervistë ekskluzive për A2 CNN, deklaroi se “zgjedhjet janë të mira kur të gjitha partitë politike janë të përfshira dhe marrin pjesë në zgjedhje”.

Shkarkoni aplikacionin e A2