McConnell dhe Pelosi në shënjestër të vandalëve

Disa amerikanë kanë vandalizuar banesat e liderëve të Kongresit Amerikan. Ata shfaqën pakënaqësitë e tyre për mos ndryshimin e çekut prej 600 dollarësh ndihmë për qytetarët, duke hedhur bojë të kuqe në shtëpinë e Nancy Pelosi dhe Mitch McConnell.