McGonigal deklarohet i pafajshëm në seancën e parë ndaj tij, nuk lexohen akuzat

Publikuar më: 25/1/2023, ora 21:38

McGonigal deklarohet i pafajshëm në seancën e parë ndaj tij, nuk lexohen akuzat

Publikuar më: 25/1/2023, ora 21:38

Zyrtari i lartë i FBI-së Charles McGonigal është deklaruar i pafajshëm në seancën e parë në gjykatë. Kështu deklaroi gazetarja e Zërit të Amerikës Keida Kostreci në një lidhje me studion e Debatit në A2 CNN, pak minuta pas përfundimit të seancës së parë gjyqësore ndaj McGonigal. Ajo tha se në këtë seancë nuk u lexuan akuzat ndaj McGonigal dhe një seancë e dytë do të mbahet në një moment të dytë që ende nuk është përcaktuar.

McGonigal deklarohet i pafajshëm në seancën e parë ndaj tij, nuk lexohen akuzat

Publikuar më: 25/1/2023, ora 21:38

Zyrtari i lartë i FBI-së Charles McGonigal është deklaruar i pafajshëm në seancën e parë në gjykatë. Kështu deklaroi gazetarja e Zërit të Amerikës Keida Kostreci në një lidhje me studion e Debatit në A2 CNN, pak minuta pas përfundimit të seancës së parë gjyqësore ndaj McGonigal. Ajo tha se në këtë seancë nuk u lexuan akuzat ndaj McGonigal dhe një seancë e dytë do të mbahet në një moment të dytë që ende nuk është përcaktuar.