Më 12 shtator nis shkolla. Numër i ulët regjistrimesh, hapet faza e dytë 15-25 gusht

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:29

Më 12 shtator nis shkolla. Numër i ulët regjistrimesh, hapet faza e dytë 15-25 gusht

Publikuar më: 10/8/2022, ora 17:29

Ministria e Arsimit shpall të tjera data regjistrimesh për nxënësit e klasave të para dhe të dhjeta.