“Më 18 prill ulet avioni i parë në Kukës”, Balluku jep detaje në “Absolut 4”

Ministrja e Infrastrukturës, Belinda Balluku, e ftuar në Absolut 4 dha detaje në lidhje me aeroportin e Kukësit dhe avionin e parë që pritet të ulet aty më 18 prill.