“Me 21 Janarin ka patur një kod heshtje, siç ndodhi me Matteo Messina Denaro”

Publikuar më: 10/2/2023, ora 23:01

“Me 21 Janarin ka patur një kod heshtje, siç ndodhi me Matteo Messina Denaro”

Publikuar më: 10/2/2023, ora 23:01

Sipas ish-zëvendëskryeministrit Erion Brace, “në 21 janar ndodhi që drejtësia nuk funksionoi, u pengua të funksiononte”. Sipas tij, ajo që ka funksionuar ka qenë kodi i heshtjes për 12 vjet radhazi, dhe për këtë bën një shembull të bujshëm të javëve të fundit, kapja e kreut të Cosa Nostra në Sicili.

“Me 21 Janarin ka patur një kod heshtje, siç ndodhi me Matteo Messina Denaro”

Publikuar më: 10/2/2023, ora 23:01

Sipas ish-zëvendëskryeministrit Erion Brace, “në 21 janar ndodhi që drejtësia nuk funksionoi, u pengua të funksiononte”. Sipas tij, ajo që ka funksionuar ka qenë kodi i heshtjes për 12 vjet radhazi, dhe për këtë bën një shembull të bujshëm të javëve të fundit, kapja e kreut të Cosa Nostra në Sicili.