Më 9-10 tetor firmoset marrëveshja trepalëshe, Ukshini: Nuk ka Shengen pa Kosovën – A2

Më 9-10 tetor firmoset marrëveshja trepalëshe, Ukshini: Nuk ka Shengen pa Kosovën

“Çdokush që hyn në Shqipëri të jetë njëkohësisht i regjistruar në të dhënat e Kosovës dhe çdokush që hyn në Kosovë të jetë i regjistruar në të dhënat e Shqipërisë. Të njëjtën marrëveshje ne do tí propozojmë Maqedonisë së Veriut, Malit të Zi, të njëjtën marrëveshje, uroj dhe shpresoj më herët se vonë, ta kemi edhe me Serbinë”, shprehet Kryeministri Rama një vit më parë.