“Më afër mjekimi sesa vaksina”

Spanja numëron mbi 250 000 të infektuar dhe mbi 25 000 jetë të humbura deri më tani. Në Europë, Spanja është një ndër vendet më të prekura nga pandemia, por për të kuptuar situatën atje, në lidhje të drejtpërdrejtë me “Ditari” në A2 ishte profesori i neurokirurgjisë në Universitetin Komplutense të Madridit, Kita Sallabanda.