Me certifikatë vaksinimi në lokal? Kryetari i shoqatës së Bar-Restoranteve: Dakord, por të hiqet ora policore e të hapen lokalet e natës

Publikuar më: 5/11/2021, ora 14:46

Me certifikatë vaksinimi në lokal? Kryetari i shoqatës së Bar-Restoranteve: Dakord, por të hiqet ora policore e të hapen lokalet e natës

Publikuar më: 5/11/2021, ora 14:46

Ashtu si në shumë vende të botës, edhe në Shqipëri është hedhur në diskutim ideja se mund të duhet një “green pass”, një certifikatë vaksinimi, për të hyrë në bare dhe restorante. Si është pritur ky opsion nga shoqata e bareve dhe restoranteve në Shqipëri? Për të folur për këtë çështje ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN Enri Jahaj, kryetari i shoqatës së bar-restoranteve.

Me certifikatë vaksinimi në lokal? Kryetari i shoqatës së Bar-Restoranteve: Dakord, por të hiqet ora policore e të hapen lokalet e natës

Publikuar më: 5/11/2021, ora 14:46

Ashtu si në shumë vende të botës, edhe në Shqipëri është hedhur në diskutim ideja se mund të duhet një “green pass”, një certifikatë vaksinimi, për të hyrë në bare dhe restorante. Si është pritur ky opsion nga shoqata e bareve dhe restoranteve në Shqipëri? Për të folur për këtë çështje ishte i ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN Enri Jahaj, kryetari i shoqatës së bar-restoranteve.