Me çështje të mbartura dhe pa konsensus, ligjvënësit kthehen në Kuvend

Publikuar më: 4/9/2023, ora 09:20

Me çështje të mbartura dhe pa konsensus, ligjvënësit kthehen në Kuvend

Publikuar më: 4/9/2023, ora 09:20

Gazetarët Ervin Koçi dhe Anesti Barjamemaj sjellin në Ditarin e mëngjesit zhvillimet më të reja politike dhe ato që pritet të shënjojnë sesionin e ri parlamentar.

Me çështje të mbartura dhe pa konsensus, ligjvënësit kthehen në Kuvend

Publikuar më: 4/9/2023, ora 09:20

Gazetarët Ervin Koçi dhe Anesti Barjamemaj sjellin në Ditarin e mëngjesit zhvillimet më të reja politike dhe ato që pritet të shënjojnë sesionin e ri parlamentar.