Me çfarë kushti LSI-ja do të qeveriste sërish me PS-në?

“Nëse zgjedhjet prodhojnë një situatë ku Shqipëria ngec dhe LSI bëhet faktor, cilat do të ishin kushtet që LSI do të vendoste që të bëhej palë me PS, për të drejtuar sërish Shqipërinë. A do të qeverisë LSI sërish me PS?”