Më efikase në fushëbetejë, SHBA do t’i japë Ukrainës predha me uranium të varfëruar

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:16

Më efikase në fushëbetejë, SHBA do t’i japë Ukrainës predha me uranium të varfëruar

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:16

Shtetet e Bashkuara njoftuan se do të furnizojnë Ukrainën me predha tankesh me uranium të varfëruar, si pjesë e ndihmës së re ushtarake dhe humanitare prej 1 miliard dollarëshe. Njoftimi i një pakete të re sigurie për Ukrainën erdhi gjatë vizitës së diplomatit të lartë amerikan, Antony Blinken në Kiev dhe pas sulmit të ushtrisë ruse në një treg, ku u vranë 17 civilë.

Më efikase në fushëbetejë, SHBA do t’i japë Ukrainës predha me uranium të varfëruar

Publikuar më: 7/9/2023, ora 12:16

Shtetet e Bashkuara njoftuan se do të furnizojnë Ukrainën me predha tankesh me uranium të varfëruar, si pjesë e ndihmës së re ushtarake dhe humanitare prej 1 miliard dollarëshe. Njoftimi i një pakete të re sigurie për Ukrainën erdhi gjatë vizitës së diplomatit të lartë amerikan, Antony Blinken në Kiev dhe pas sulmit të ushtrisë ruse në një treg, ku u vranë 17 civilë.