Me “Fermën e kafshëve”, rikthehen shfaqjet e Teatrit Kombëtar

Regjisorja e shfaqjes, Driada Dervishi, tregon detaje mbi variantin e saj të veprës së George Orwell, me muzikë nga Boiken Lako dhe pjesëmarrjen e Neritan Liçaj, Hervin Çulit, Erjona Kakelit dhe të tjerë, në amfiteatrin e liqenit.