“Më intrigon shifra”… Çfarë mendojnë politikanët për 367 mijë aplikimet për Lotarinë Amerikane?

367 mijë shqiptarë aplikuan në lotarinë amerikane gjatë vitit 2018. Për shkak të fluksit të madh, serveri ka rënë dhe një pjesë e tyre ende nuk kanë akses në faqen e lotarisë për të parë nëse kanë fituar apo jo. Por a duhet të mbajë përgjegjësi politika për një fluks kaq të madh shqiptarësh që duan të lënë vendin?
Elona Gjylmi pyeti disa nga deputetet.