“Më kujton Titanikun”, skena katastrofike pas përmbytjeve në Seul

Publikuar më: 9/8/2022, ora 14:44

“Më kujton Titanikun”, skena katastrofike pas përmbytjeve në Seul

Publikuar më: 9/8/2022, ora 14:44

“Më kujton Titanikun”. Kështu e përshkruan eksperiencën e saj me përmbytjet që i kthyen në lumë rrugët e Seulit, një banore e kryeqytetit të Koresë së Jugut. Në lagjen e famshme të Gangam, godina dhe dyqane u përmbytën dhe mbeten pa energji elektrike, ndërsa automjete, autobusë, rrugë dhe stacione metroje u zhytën në ujë duke lënë qytetarët e bllokuat.

“Më kujton Titanikun”, skena katastrofike pas përmbytjeve në Seul

Publikuar më: 9/8/2022, ora 14:44

“Më kujton Titanikun”. Kështu e përshkruan eksperiencën e saj me përmbytjet që i kthyen në lumë rrugët e Seulit, një banore e kryeqytetit të Koresë së Jugut. Në lagjen e famshme të Gangam, godina dhe dyqane u përmbytën dhe mbeten pa energji elektrike, ndërsa automjete, autobusë, rrugë dhe stacione metroje u zhytën në ujë duke lënë qytetarët e bllokuat.