“Me kulaç e me kërbaç”, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 29/7/2020, ora 10:35

“Me kulaç e me kërbaç”, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 29/7/2020, ora 10:35

Si çdo të mërkurë në Dita Jonë profesor Edmond Tupja dhe rubrikën e tij “5 Fjalë”. Rëndësia e gjuhës sonë, si dhe fjalët e huaja, të cilat përdoren rëndom, në dëm të fjalëve të bukura dhe tanimë të rralla shqipe.

“Me kulaç e me kërbaç”, “5 Fjalë nga Edmond Tupja”

Publikuar më: 29/7/2020, ora 10:35

Si çdo të mërkurë në Dita Jonë profesor Edmond Tupja dhe rubrikën e tij “5 Fjalë”. Rëndësia e gjuhës sonë, si dhe fjalët e huaja, të cilat përdoren rëndom, në dëm të fjalëve të bukura dhe tanimë të rralla shqipe.