Me maska, por a mbrojnë? Ekspertët: N-95 më efektshmja ndaj variantit Omicron

Publikuar më: 14/1/2022, ora 16:18

Me maska, por a mbrojnë? Ekspertët: N-95 më efektshmja ndaj variantit Omicron

Publikuar më: 14/1/2022, ora 16:18

Ekspertët e shëndetësisë dakordësohen se maska është një nga mjetet kryesore per te frenuar përhapjen e koronavirusit bashkë me vaksinat dhe distancimin social. Por cilat maska ofrojnë mbrojtjen më të mirë, dhe a janë të efektshme ndaj varianti më të transmetueshëm Omicron?

Me maska, por a mbrojnë? Ekspertët: N-95 më efektshmja ndaj variantit Omicron

Publikuar më: 14/1/2022, ora 16:18

Ekspertët e shëndetësisë dakordësohen se maska është një nga mjetet kryesore per te frenuar përhapjen e koronavirusit bashkë me vaksinat dhe distancimin social. Por cilat maska ofrojnë mbrojtjen më të mirë, dhe a janë të efektshme ndaj varianti më të transmetueshëm Omicron?