Me mijëra nderojnë mbretëreshën, radhë kilometrike për të hyrë në Westminster Hall

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:43

Me mijëra nderojnë mbretëreshën, radhë kilometrike për të hyrë në Westminster Hall

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:43

Qindra mijëra njerëz presin të takojnë për herë të fundit mbretëreshën Elizabeth II, teksa qëndrojnë prej orësh stoikë në radhë në pritje për t’iu afruar Westminster Hall. Radha shtrihet përgjatë shtratit jugor të lumit Tamiz, mes Tower Bridge dhe London Bridge. Zyrtarë të qeverisë thonë se nuk mund të japin një shifër të saktë të atyre që duan të kalojnë pranë arkivolit të monarkes së ndjerë, por pritshmëritë janë për mbi 750 mijë njerëz.

Me mijëra nderojnë mbretëreshën, radhë kilometrike për të hyrë në Westminster Hall

Publikuar më: 15/9/2022, ora 17:43

Qindra mijëra njerëz presin të takojnë për herë të fundit mbretëreshën Elizabeth II, teksa qëndrojnë prej orësh stoikë në radhë në pritje për t’iu afruar Westminster Hall. Radha shtrihet përgjatë shtratit jugor të lumit Tamiz, mes Tower Bridge dhe London Bridge. Zyrtarë të qeverisë thonë se nuk mund të japin një shifër të saktë të atyre që duan të kalojnë pranë arkivolit të monarkes së ndjerë, por pritshmëritë janë për mbi 750 mijë njerëz.