Më në fund mbërrijnë tanket, Ukraina siguron 18 “Leopard 2” dhe tanket britanike “Challenger 2”

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:14

Më në fund mbërrijnë tanket, Ukraina siguron 18 “Leopard 2” dhe tanket britanike “Challenger 2”

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:14

Ukrainasit kanë më në fund në duar armatimet me të cilat shpresojnë të kthejnë kursin e luftës. Gjermania ka konfirmuar dorëzimin e 18 tankeve aq shumë të kërkuara, Leopard 2, mes më moderneve dhe efikasëve në botë. Kanë mbërritur në Kiev edhe tanket britanike Challenger 2.

Më në fund mbërrijnë tanket, Ukraina siguron 18 “Leopard 2” dhe tanket britanike “Challenger 2”

Publikuar më: 28/3/2023, ora 13:14

Ukrainasit kanë më në fund në duar armatimet me të cilat shpresojnë të kthejnë kursin e luftës. Gjermania ka konfirmuar dorëzimin e 18 tankeve aq shumë të kërkuara, Leopard 2, mes më moderneve dhe efikasëve në botë. Kanë mbërritur në Kiev edhe tanket britanike Challenger 2.