Më në fund, OBSH vjen me lajme shpresë për pandeminë

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 13:55

Më në fund, OBSH vjen me lajme shpresë për pandeminë

Përditësuar më: 4/1/2022, ora 13:55

Gazetari Xhevahir Qardaku sjell më shumë detaje në lidhje me situatën e pandemisë në botë dhe pritshmëritë për vitin që sapo ka nisur.