Me një gjilpërë dhe fije, koreografi që nevoja për kostume e bëri artizan

Nevoja për të qepur kostumet me të cilat duhej të kërcente në skenë, e bëri kërcimtarin dhe koreografin nga Elbasani një qëndistar dhe artizan të veshjeve popullore. Ruzhdi Veshi prej vitesh qep me dorë kostume, kapele, çanta dhe punime artistike, të cilat i dizenjon dhe i formon vetë.