Më pak martesa dhe lindje, pastori ngre nevojën për mbështetje për familjet

Publikuar më: 13/5/2022, ora 12:52

Më pak martesa dhe lindje, pastori ngre nevojën për mbështetje për familjet

Publikuar më: 13/5/2022, ora 12:52

Shqiptarët po martohen më vonë dhe po lindin më pak fëmijë, duke nxitur një krizë demografike që element kryesor ka edhe emigracionin.