Më pak raste me grip, kemi dalë nga piku i infektimeve, bie agresiviteti i virusit

Publikuar më: 19/2/2023, ora 17:25

Më pak raste me grip, kemi dalë nga piku i infektimeve, bie agresiviteti i virusit

Publikuar më: 19/2/2023, ora 17:25

Pas një periudhe të ngarkuar me grip dhe viroza të tjera, mjekët flasin për ulje te rasteve dhe fluksit të vizitave. Jo vetëm kemi dalë nga piku i përhapjes së gripit, por ka rënë edhe agresiviteti i sëmundjes dhe viruseve të tjerë respiratorë.

Më pak raste me grip, kemi dalë nga piku i infektimeve, bie agresiviteti i virusit

Publikuar më: 19/2/2023, ora 17:25

Pas një periudhe të ngarkuar me grip dhe viroza të tjera, mjekët flasin për ulje te rasteve dhe fluksit të vizitave. Jo vetëm kemi dalë nga piku i përhapjes së gripit, por ka rënë edhe agresiviteti i sëmundjes dhe viruseve të tjerë respiratorë.