“Me protestat për teatrin kemi treguar apati, është qytetaria në nivelin që duhet të jetë?”

Redion Qiriazi i Instituti për Demoraci dhe Ndërmjetësim dhe gazetari Blendi Salaj diskutojnë mbi protestën e sotme, por zhvillojnë edhe një analizë më të thellë mbi funksionimin e demokracisë në vend dhe mundësitë e opsionit referendar.