Më shumë kohë për vetting-un. A2 CNN pyet ndërkombëtarët, ONM dakord, EURALIUS-it s’iu kërkua mendim

Publikuar më: 23/9/2021, ora 19:20

Më shumë kohë për vetting-un. A2 CNN pyet ndërkombëtarët, ONM dakord, EURALIUS-it s’iu kërkua mendim

Publikuar më: 23/9/2021, ora 19:20

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, organi ndërkombëtar mbikqyrës i procesit të vetting-ut, është pro zgjatjes së mandatit të anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe të Komisionerëve Publikë.

Më shumë kohë për vetting-un. A2 CNN pyet ndërkombëtarët, ONM dakord, EURALIUS-it s’iu kërkua mendim

Publikuar më: 23/9/2021, ora 19:20

Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, organi ndërkombëtar mbikqyrës i procesit të vetting-ut, është pro zgjatjes së mandatit të anëtarëve të Komisionit të Pavarur të Kualifikimit dhe të Komisionerëve Publikë.