Më të pasurit e botës, Elon Musk rrëzon nga “froni” Jeff Bezos

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:46

Më të pasurit e botës, Elon Musk rrëzon nga “froni” Jeff Bezos

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:46

Kush janë njerëzit më të pasur në botë sipas Bloomberg, detaje për jetën dhe ekstragavancën e njerëzve më të fuqishëm të planetit.