Më të pasurit e botës, jeta e miliarderëve që bënë histori

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 12:14

Më të pasurit e botës, jeta e miliarderëve që bënë histori

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 12:14

Ka padyshim një kuriozitet të madh për njerëzit më të pasurit të botes. Kush janë ata qe dominojne planetin dhe si i kanë ngritur perandoritë miliarda dollarëshe? Viti 2021 theu cdo rekord për më të pasurit e botës dhe kishte një numër rekord miliarderësh të rinj. Në total, shuma e pasurisë së tyre është 13.1 trilionë dollar, 8 trilionë më shumë se totali i klasifikimit të vitit 2020. Shpesh ëndërrimtarë, vizionarë e këmbëngulës, ndonjëherë të përkëdhelur nga fati e ndonjeherë “self made”, kjo është historia pas pesë njerëzve më të pasur të planetit, ose e atyre që duket se e kthejnë në para çdo gjë që prekin.

Më të pasurit e botës, jeta e miliarderëve që bënë histori

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 12:14

Ka padyshim një kuriozitet të madh për njerëzit më të pasurit të botes. Kush janë ata qe dominojne planetin dhe si i kanë ngritur perandoritë miliarda dollarëshe? Viti 2021 theu cdo rekord për më të pasurit e botës dhe kishte një numër rekord miliarderësh të rinj. Në total, shuma e pasurisë së tyre është 13.1 trilionë dollar, 8 trilionë më shumë se totali i klasifikimit të vitit 2020. Shpesh ëndërrimtarë, vizionarë e këmbëngulës, ndonjëherë të përkëdhelur nga fati e ndonjeherë “self made”, kjo është historia pas pesë njerëzve më të pasur të planetit, ose e atyre që duket se e kthejnë në para çdo gjë që prekin.