Me vaksinë në punë, qytetarët të ndarë në pro dhe kundër

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:43

Me vaksinë në punë, qytetarët të ndarë në pro dhe kundër

Publikuar më: 5/1/2022, ora 10:43

Raporton gazetari i A2 CNN, Armend Pire