“Më vjen të qesh me listën e të pezulluarve”, Gjoni: Aty ka emra që mund ta ngrenë Partinë Demokratike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 20:43

“Më vjen të qesh me listën e të pezulluarve”, Gjoni: Aty ka emra që mund ta ngrenë Partinë Demokratike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 20:43

Analistja Edlira Gjoni, e ftuar në studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se përjashtimet dhe pezullimet që ka bërë sot Partia Demokratike janë “vazhdim i metodave të mëparshme të kësaj partie”.

“Më vjen të qesh me listën e të pezulluarve”, Gjoni: Aty ka emra që mund ta ngrenë Partinë Demokratike

Publikuar më: 11/1/2022, ora 20:43

Analistja Edlira Gjoni, e ftuar në studion e “Debat” nga Alba Alishani, në A2 CNN, deklaroi se përjashtimet dhe pezullimet që ka bërë sot Partia Demokratike janë “vazhdim i metodave të mëparshme të kësaj partie”.