Media jashtë Kuvendit, Krasniqi: Moment kritik për hapësirën e informimit. Protesta e gazetarëve, lajm i mirë

Vendimi i Kuvendit për të mos lejuar median për të ndjekur fizikisht punimet e komisioneve parlamentare është komentuar gjerësisht në emisionin Absolut 4 gazetaren Merita Haklaj.

Për analistin Afrim Krasniqi nga Instituti i Studimeve Politike tashmë jemi në një nga momentet më kritike për hapësirën e informimit, duke qenë se të gjitha institucionet kryesore dhe partitë e tyre i kanë mbyllur dyert për gazetarët.