Media në Shqipëri dhe në botë. “Karantinimi” me detyrim i saj nga institucionet

Mentor Kikia, kryeredaktor i Klan Plus, dhe pedagogia Edlira Gjoni, komentojnë punën e medias gjatë periudhës së pandemisë Covid-19.