Mediu: Emrat që mund të jenë pjesë e Qeverisë tranzitore – A2

Mediu: Emrat që mund të jenë pjesë e Qeverisë tranzitore

Për Fatmir Mediun, Edi Rama duhet të largohet nga drejtimi i vendit, pasi nuk ka zbatuar asnjë pikë nga ajo që ai quan “kontratë me qytetarët”. Sipas kreut të Partisë Republikane, palët politike duhet të ofrojnë sa më shpejt një zgjidhje të përkohshme, por edhe afatgjatë, në mënyrë që të shmanget përsëritja e problemeve të tilla dhe përshkallëzimi deri në konflikt.

Shkarkoni aplikacionin e A2