Mediu, një mendim për Metën dhe një thirrje për Tabakun

Publikuar më: 15/9/2023, ora 23:14

Mediu, një mendim për Metën dhe një thirrje për Tabakun

Publikuar më: 15/9/2023, ora 23:14

Fatmir Mediu, kreu i Partisë Republikane, në “Intervistë me Merita Haklaj” në A2 CNN.