Mediu: Opozita nuk rend drejt pushtetit, por është opozitë që ndërton shtetin

Në fillimin e vitit, Partia Republilane organizoi një takim të strukturave drejtuese në kuadër të zgjedhjeve parlamentare të 25 prillit dhe bashkëpunimin e opozitës për t’u përballur me “regjimin e korruptuar të Edi Ramës”.