Mediu për Gazment Bardhin: E vlerësoj edhe kur ishte pranë Bashës edhe tani

Publikuar më: 15/9/2023, ora 21:58

Mediu për Gazment Bardhin: E vlerësoj edhe kur ishte pranë Bashës edhe tani

Publikuar më: 15/9/2023, ora 21:58

Në Intervistë me Merita Haklajn, kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu shprehu vlerësimin e tij për Gazment Bardhi, i cili ditën e sotme mori dhe detyrën e kreut të grupit parlamentar.

Mediu për Gazment Bardhin: E vlerësoj edhe kur ishte pranë Bashës edhe tani

Publikuar më: 15/9/2023, ora 21:58

Në Intervistë me Merita Haklajn, kreu i Partisë Republikane, Fatmir Mediu shprehu vlerësimin e tij për Gazment Bardhi, i cili ditën e sotme mori dhe detyrën e kreut të grupit parlamentar.