Mediu për rigjykimin e “Gërdecit”: Veprimet e SPAK dhe gjykatës, të nxitura politikisht

Publikuar më: 3/11/2021, ora 19:26

Mediu për rigjykimin e “Gërdecit”: Veprimet e SPAK dhe gjykatës, të nxitura politikisht

Publikuar më: 3/11/2021, ora 19:26

“Rigjykimi i tragjedisë së Gërdecit dhe kërkesa për ndjekjen penale të ish-ministrit të Mbrojtjes shfaqet gjithmonë para fushatave zgjedhore dhe është e nxitur politikisht”. Kështu u shpreh në një konferencë për shtyp kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, duke paraqitur të gjitha hapat që ka ndërmarrë që pas vitit 2008, nga dorëheqja apo lënia e imunitetit.

Mediu për rigjykimin e “Gërdecit”: Veprimet e SPAK dhe gjykatës, të nxitura politikisht

Publikuar më: 3/11/2021, ora 19:26

“Rigjykimi i tragjedisë së Gërdecit dhe kërkesa për ndjekjen penale të ish-ministrit të Mbrojtjes shfaqet gjithmonë para fushatave zgjedhore dhe është e nxitur politikisht”. Kështu u shpreh në një konferencë për shtyp kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu, duke paraqitur të gjitha hapat që ka ndërmarrë që pas vitit 2008, nga dorëheqja apo lënia e imunitetit.